Petroșani / Doja intră în chinurile modernizării

Petroșani / Doja intră în chinurile modernizării

DISTRIBUIȚI

Scoasă la licitație în luna august, alături de alte străzi din Colonie, modernizarea străzii Gheorghe Doja (proiectare și execuție lucrări) a fost atribuită abia săptămâna trecută, din cauza contestațiilor.

Pentru lucrările de execuție a proiectării, dar și de modernizare a străzii au depus oferte trei constructori. Licitația a câștigat-o o firmă din Deva, Proactiv SRL. Lucrarea a fost scoasă la licitație pentru suma de 571.434 lei, fiind câștigată pentru suma de 487.432 lei.
Strada ce urmează a fi asfaltată are 375 de metri lungime. Din aceștia doar 300 vor fi asfaltați, restul de 75, situați după intersecția cu Aleea Plopilor, vor fi doar pietruiți, din motive obiective. Lucrările se estimează că vor dura 4 luni, atât partea de proiectare, cât și execuția. Se vor realiza desfaceri, demolări, săpături la partea carosabilă și trotuare, intervenții la partea carosabilă destinată circulației vehiculelor, incluzând și zona intersecțiilor, precum și trotuarele sau refugiile pentru pietoni, se vor instala indicatoare rutiere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii