Petroșani / Cărucioare și biberoane

Petroșani / Cărucioare și biberoane

DISTRIBUIȚI

Organizația „Activ” din Timișoara derulează vineri, 25 august, de la ora 10:30, la Spitalul de Urgență Petroșani, o acțiune caritabilă.

Cu ajutorul Eurosport DHS, sponsorul acțiunii, organizația va dona la Petroșani 20 de seturi formate din cărucioare și biberoane. Un set conține un cărucior și trei biberoane. Produsele sunt noi, sigilate, și se găsesc cu siguranță pe lista nevoilor oricărui părinte.
Dacă noile familii sunt de obicei bine pregătite pentru a aduce pe lume un copil și au achiziționat tot ce aveau nevoie, sunt părinți care primesc în familie un copil dar cu greutăți financiare. Pentru aceste familii un set format din cărucior și biberoane este un ajutor extraordinar. Cu ajutorul medicului șef de secție la Neonatologie, Carmen Bursesc, au fost identificate mamele care au născut sau vor naște și au nevoie de ajutor.
Donația de la Petroșani este în valoare de 4165 lei. Organizația Activ a pregătit donații și pentru spitalele din Timișoara, Târgu Jiu, Novaci, Deva și Hațeg. În total, în toate spitalele vizate vor fi donate 100 de cărucioare și 300 de biberoane. (A.P.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii