Petroșani / Adolescent la volan

Petroșani / Adolescent la volan

DISTRIBUIȚI

Un adolescent de doar 17 ani din Petroșani s-a gândit că nu ar fi rău să-și exerseze aptitudinile îl ale șofatului. Doar că exista un impediment care nu-i permitea să se plimbe la volanul mașinii oricând, oricum.

Băiatul nu are permis de conducere, pentru că nu are încă vârsta legală pentru a obține unul. Însă băiatului îi ardeau tălpile, și nu a rezistat. A fost însă precaut. Pentru a nu fi prins, a ales o oră înaintată din noapte și un drum lăturalnic. Este posibil ca schema aceasta să mai fi funcționat, dar marți dimineața, la ora 02:30, a fost oprit în trafic de Rutieră, ai cărei agenți nu dormeau la ora aceea.
Polițiştii au oprit pentru control autoturismul condus de tânăr 17 ani, pe drumul de centură al oraşului Petrila. Tânărul aflat la volan, care nu posedă permis de conducere, le-a declarat poliţiştilor că autoturismul aparţine fratelui său (plecat în Germania) şi că a sustras cheile autoturismului pentru a se plimba, fără încuviinţarea acestuia.
O boacănă adolescentină s-a încheiat însă cu un dosar penal. În acest caz, poliţiştii vor efectua cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii