Petroșani / 29 de proiecte votate

Petroșani / 29 de proiecte votate

DISTRIBUIȚI

Ședința ordinară de Consiliu Local Petroșani desfășurată joi, 28 martie, în sala mare de ședințe, a avut pe ordinea de zi 28 de proiecte, plus alte 3 proiecte suplimentare.

Dintre acestea, două proiecte au fost amânate, iar 28 au fost votate, devenind hotărâri. Vom reveni cu cele mai importante aspecte discutate. Dar până atunci, merită evidențiat un proiect de suflet inițiat de primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, după cum ne-a mărturisit cu emoție înainte de ședință: „Doamna Eugenia Vrânceanu din Petroșani împlinește frumoasa vârstă de 100 de ani. Este un centenar de viață, un eveniment deosebit pentru comunitatea noastră nu doar pentru doamna respectivă și de aceea am inițiat un proiect de suflet ce cu siguranță va trece de votul consilierilor. La Mulți Ani, stimatei doamne și să se bucure de viață alături de cei dragi.
Consiliul local a aprobat alocarea sumei de 1.500 lei pentru sărbătorita zilei și a anului la Petroșani! Multe bucurii și sănătate și din partea redacției noastre, doamnă Vrînceanu!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii