Petrila. Şedinţă de îndată / Noi modificări la proiectul „parcului cel nou de...

Petrila. Şedinţă de îndată / Noi modificări la proiectul „parcului cel nou de peste Jiu”!

DISTRIBUIȚI

Acum exact o lună Vasile Jurca, primarul Petrilei, ne anunţa că în cadrul şedinţei de îndată de-atunci se vor face, prin intermediul unui proiect ce urma să se aprobe, toate schimbările cerute de ADR Vest pentru proiectul depus privind „parcul cel nou de peste Jiu din dreptul Penny Market”. „Astfel vom obţine un punctaj mai mare şi aproape sigur vom primi finanţare pe capitolul ce ţine de regenerare urbană”, spunea optimist edilul.

După patru săptămâni iată că modificările cerute n-au fost de ajuns, astfel că joi, 12 octombrie, primarul a convocat o nouă şedinţă de îndată. „Cei de la ADR Vest ne-au cerut să schimbăm indicatorii, astfel că azi venim cu un proiect legat de această schimbare cerută. În rest, proiectul cu parcul eu sunt optimist că vom primi finanţarea în urma concursului de proiecte ce va avea loc”, ne-a spus Vasile Jurca înainte de şedinţă. Dacă tot a convocat şedinţa pentru proiectul de mai sus, edilul a pus pe ordinea de zi alte trei proiecte de hotărâre, toate având „caracter urgent”.  E vorba de o rectificare de buget legată de primirea unei sume de bani pentru şcoli provenită din TVA, via Ministerul de Finanţe, de un proiect de revocare a HCL 157/2017 legat de o suprafaţă de 115 mp de teren şi de un proiect ce viza cofinanţarea administraţiei locale cu suma de 2.000 lei pentru Asociaţia „Les Amis de la France” în vederea participării elevilor din cadrul asociaţiei la Festivalul de Teatru, Muzică şi Dans „Neghiniţă” de la Bacău, eveniment ce se va desfăşura în perioada 27-29 octombrie.
Cum în sală au fost prezenţi 18 din 19 consilieri (a lipsit doar consilierul Daniela Vişinescu) şi toţi cei prezenţi au votat în unanimitate proiectele, toate au devenit de ieri hotărâri de consiliu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii