Petrila / Poliţia locală l-a prins pe războinicul jardinierelor

Petrila / Poliţia locală l-a prins pe războinicul jardinierelor

DISTRIBUIȚI

Plictisit de tăiat frunze la câini, în timp ce își târa papucii prin  oraș, un petrilean trecut bine de a doua tinerețe a hotărât să mai dea o lecție administrației locale: să distrugă din nou ghivecele cu flori de pe podul de la cap de linie Lonea.

N-a apucat să facă mare lucru de data aceasta, pentru că îl pândeau doi agenți de la Poliția Locală Petrila, dar l-a luat în vizor și viceprimarul Dorin Curtean. Acesta s-a ales cu un semn obscen în semn de protest. Curtean a postat pe Facebook fotografiile cu delincventul, alături de o mustrare aspră. Care a dat apă la moară celor ce se pricep să dea sentințe. Bărbatul a primit o amendă. În rest, mare lucru nu va păți. Poliția Locală va trebui să-l mai aibă în vedere pe petrilean, pentru că, cu siguranță, nu se lasă până nu-și mai dovedește o dată „puterea”.
S-au inflamat tare și opiniile petrilenilor despre petrileanul dovedit că este certat cu legea. Zeci de comentarii dezaprobatoare, dar mai ales agresive, au curs la postarea viceprimarului cu infractorul dovedit on-line. Chiar dacă ochiul omului de rând fixează doar figura personajului rău, din toată această poveste urbană cu final pozitiv ar mai fi ceva de remarcat. Că atunci când vor autoritățile locale pot să fie extrem de eficiente, fără a cheltui prea multe resurse.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii