Petrila / Licitaţii încheiate pentru 6 loturi

Petrila / Licitaţii încheiate pentru 6 loturi

DISTRIBUIȚI

Etapa a doua a refacerii infrastructurii afectate de inundații la Petrila demarează luna aceasta.

În luna august a acestui an Primăria Petrila scotea la licitație, pentru suma considerabilă de 6.530.716 lei, realizarea proiectelor tehnice, a detaliilor de execuție, a documentației necesare pentru obținerea avizelor acordurilor și autorizațiilor aferente obiectivelor de investiții, dar și asistența tehnică, pentru obiectivul de investiții „Lucrări de refacere a infrastructurii locale afectate ca urmare a calamităților naturale produse de inundații în anul 2016, în orașul Petrila – etapa II”. Proiectul de investiții prevedea 6 obiective pentru care se realizează proiectul, asistența tehnică, construcția și montajul, și anume:
LOT 1 – Refacere protecție mal rupt – pârâu Moşici, pe o lungime de 0,214 km, care afectează structura rutieră a unui drum de interes local aflat în domeniul public al orașului Petrila, lot câștigat de SC APADU SRL, din Hațeg, pentru suma de 1.067.087 lei.
LOT 2 – Refacere protecție mal din beton – pârâu Coldești L=0,16 km care afectează structura rutieră a unui drum de interes local, lot câștigat de BRT TRUST SRL Pui, pentru suma de 409.740 lei.
LOT 3 – Refacere protecție mal din beton – canalul Ludului L=0,27 km care afectează structura rutieră a unui drum de interes local, câștigat de ZONA D SRL Petroșani, pentru suma de 774.002 lei.
LOT 4 – Refacerea unui corp de drum rupt, pe o distanță de 1,7 km, câștigat tot de Zona D, pentru suma de 1.310.790 lei.
LOT 5 – Refacerea a 3 străzi degradate, pe o lungime de 3 km, parte carosabilă, contract câștigat de Clasima Construct SRL Petroșani, pentru suma de 1.065.172 lei.
LOT 6 – Refacerea unui pod distrus, lucrarea realizată de Ted Trans 2002 SRL, pentru suma de 975.274 lei.
În urma licitației, valoarea totală pentru proiectarea și executarea reparațiilor la cele 6 obiective a ajuns la suma de 5.602.066 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii