Petrila / Canalul de scurgere de pe str. Șoimilor

Petrila / Canalul de scurgere de pe str. Șoimilor

DISTRIBUIȚI

Primăria Petrila a însărcinat Edil Sal Prest să reabiliteze canalul de preluare a apelor pluviale de pe strada Șoimilor.

În această zonă au fost mereu probleme cu apa pluvială, primele inundații ale gospodăriilor fiind înregistrate acum doi ani.
La cap de linie Lonea au fost realizate lucrări pe fonduri europene, constând în asfaltări. Apoi s-a intervenit cu realizarea unui canal de scurge­re a apei pluviale, lucrare neprevăzută în proiectul inițial, după ce ploile torențiale au inundat curțile oamenilor.
Pentru realizarea proiectului infrastructural de curățare și betonare a canalului, Edil Sal Prest a încasat 22.764 lei. Banii pentru lucrări au fost alocați prin HCL 168/2017.
Pe strada Șoimilor lucrările de asfaltare au înălțat nivelul străzii cu câțiva centimetri. La momentul realizării lor oamenii au observat diferența de nivel și au semnalat eventualele probleme constructorului, dar acesta a ales să respecte proiectul tehnic. După ce s-a constatat că lipsește un canal colector care să dreneze surplusul de apă, s-a corectat deficiența prin adăugarea acestuia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii