Peste Liga a II-a / Se trage cortina

Peste Liga a II-a / Se trage cortina

DISTRIBUIȚI

Mutarea FCSB-ului la Piteşti a produs modificări în ultima etapă din 2018 a Ligii 2. 

Mutarea FCSB-ului la Piteşti, pe stadionul echipei FC Argeş, pentru meciurile de pe teren propriu din Liga 1, a produs modificări în cadrul programului ultimei etape din 2018 a campionatului Ligii 2.
Formaţia lui Emil Săndoi ar fi trebuit să joace acasă cu Pandurii duminică, 9 decembrie, de la ora 12:00. Întâlnirea a fost devansată însă cu două zile. Motivul? La stadionul „Nicolae Dobrin”, în aceeaşi zi, de la ora 20:00, ar fi trebuit să joace şi FCSB cu Viitorul. În aceste condiții, gazonul nu ar fi avut timp să se refacă după partida de dimineaţă a Argeşului. Astfel, s-a recurs la mutarea meciului din Liga 2 pentru vineri, de la ora 17:30.
Trecerea jocului dintre FC Argeş şi Pandurii pentru vineri a dus şi la reprogramarea meciului dintre Petrolul şi CS Baloteşti. Iniţial, partida trebuia să se desfăşoare în intervalul orar în care a fost mutată acum partida de la Piteşti. Partida de la Ploieşti a fost avansată pentru duminică, de la ora 12:00.
În plus, faţă de programarea iniţială, întâlnirea de sâmbătă dintre ASU Politehnica Timişoara şi Energeticianul a fost mutată de la ora 11:00 la 14:00.
Ultima etapă din Liga 2 programată în 2018, a doua a returului, începe de vineri, de la ora 17:30, cu jocul de la Piteşti, iar de la ora 19:30, la Cluj Napoca, se desfăşoară derby-ul dintre „U” şi Chindia.
Sâmbătă, de la ora 11:00, au loc meciuri la Timişoara (Ciarda Roşie), Brăila, Bucureşti (Juventus), Mioveni şi Bacău, în timp ce de la ora 11:30 se dispută jocul dintre SSC Farul şi UTA. Tot sâmbătă, de la ora 14:00, la Timişoara, pe arena Ştiinţa, se dispută ASU Politehnica, Energeticianul.
Ultimul joc al etapei e cel de duminică, de la ora 12:00, dintre Petrolul şi CS Baloteşti.

Programul etapei a 21-a:
vineri, 7 decembrie, ora 17:30: FC Argeş – Pandurii Târgu Jiu (transmis de DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV);
vineri, 7 decembrie, ora 19:30: Universitatea Cluj – Chindia Târgovişte (DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV);
sâmbătă, 8 decembrie, ora 11:00: Ripensia Timişoara – Luceafărul Oradea
Dacia Unirea Brăila – ACS Poli Timişoara; Daco-Getica Bucureşti – Academica Clinceni; CS Mioveni – Sportul Snagov; Aerostar Bacău – Metaloglobus Bucureşti
sâmbătă, 8 decembrie, ora 11:30: SSC Farul Constanţa – UTA Arad (DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV);
sâmbătă, 8 decembrie, ora 14:00: ASU Politehnica Timişoara – Energeticianul
duminică, 9 decembrie, ora 12:00: Petrolul Ploieşti – CS Baloteşti (DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii