Pentru Penitenciarul Bârcea Mare / Autosanitară tip A1

Pentru Penitenciarul Bârcea Mare / Autosanitară tip A1

DISTRIBUIȚI

Penitenciarul hunedorean din localitatea Bârcea Mare va avea în dotare şi o Autosanitară tip A1, pregătită pentru intervenţii medicale de urgenţă.

La începutul acestei săptămâni reprezentanţii Penitenciarului Bârcea Mare au semnat un contract de achiziţie a unui vehicul pentru intervenţii medicale cu societatea Romturingia SRL din Câmpulung, judeţul Argeş.

Contractul pentru această autosanitară de tip A1 are o valoare de 145.000 lei, fără TVA. „Ambulanţa, în fapt un autovehicul Dacia Dokker modificat pentru a îndeplini condiţiile de Salvare, este achiziţionată prin licitaţie, din fonduri publice, predarea autosanitarei urmând să se facă în termen de 45 de zile de la data atribuirii contractului. Trebuie spus că autovehiculul va fi amenajat şi dotat pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă şi special echipat pentru a transporta bolnavii”, ne-a declarat Florin Berar, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare.

Această achiziţie era necesară deoarece, în acest moment, Penitenciarul Bârcea Mare are în dotare doar o ambulanţă foarte veche.

Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii