Pentru liniștea cetățenilor Dănuț Buhăescu vrea un / Uricani supravegheat video

Pentru liniștea cetățenilor Dănuț Buhăescu vrea un / Uricani supravegheat video

DISTRIBUIȚI

Unul dintre proiectele locale pe care Dănuț Buhăescu l-ar vrea finalizat cât de curând este acela de montare a unor camere de luat vederi în punctele cheie ale Uricaniului. 

„Din păcate, 
se întâmplă destul de multe infracțiuni nu numai în localitatea noastră, ci și în cele învecinate, așa că este nevoie să știm cine intră și cine iese din Uricani”, își argumentează demersul primarul Dănuț Buhăescu. În momentul de față, în Uricani este supravegheat video perimetrul aferent centrului de informare turistică din oraşul nou, iar, împreună cu poliția, administrația publică locală identifică punctele fierbinți din oraș în care ar fi nevoie de asemenea divaisuri.

La începutul acestei luni, 
Dănuț Mocanu, funcționarul pe care primarul l-a delegat să se ocupe cu această problemă, i-a făcut o scurtă prezentare a rezultatului studiului întreprins. El a ajuns la concluzia că, prioritar, câteva camere de supraveghere trebuie să fie montate la intersecția DN 66A cu drumul care, trecând peste pod, ajunge în Tarhat sau Moldova Nouă, cum i se mai spune cartierului nou al Uricaniului. Conform planificării făcute de Dănuț Buhăescu, acțiunea ar urma să se termine în circa două luni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii