Pentru alegerile europarlamentare / PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale 

Pentru alegerile europarlamentare / PSD Lupeni a dat startul campaniei electorale 

DISTRIBUIȚI

Cea mai puternică organizație din județ și una din cele mai puternice organizații PSD din țară, Organizația PSD Lupeni, s-a reunit joi, 28 martie, la sediul din Lupeni, într-o ședință de lucru.

Au fost stabilite acțiunile care vor avea loc, pentru a da startul campaniei electorale care se va desfășura cu ocazia alegerilor europarlamentare ce vor avea loc în acest an pe 26 mai.
Sala a devenit neîncăpătoare pentru sutele de membri, care au participat la sedința prezidată de președintele organizației, senatorul Cristian Resmeriță, primarul Lucian Resmeriță, viceprimarul Iacob Mesaroș și secretarul organizației Dan Marcu. În cadrul ședinței au fost stabilite măsurile organizatorice care vor fi întreprinse pentru ca la alegerile europalamentare din acest an să se obțină cele mai bune rezultate, având în vedere că pe lista candidaților PSD se află un reprezentant al județului Hunedoara, astfel mobilizarea trebuie să fie una exemplară.
În cadrul ședinței au fost propuse și aprobate țintele care trebuie atinse la alegerile europarlamenare care vor avea loc pe 26 mai în acest an, target-ul fiind stabilit la minim 60% și o prezență la vot de 30-35%.
Președintele organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță, s-a arătat optimist: „Am mare încredere că ne vom mobiliza la maxim. Vom lucra cu seriozitate și la final PSD va fi câștigător!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii