Pe stadionul Jiul / Peste două rabe cu gunoi

Pe stadionul Jiul / Peste două rabe cu gunoi

DISTRIBUIȚI

De miercuri, 15 muncitori cu motocoase, drujbe trimiși de președintele clubului, Alin Zgripcea, și supravegheați de reprezentantul de ordine și siguranță, Alexandru Cioară, lucrează de zor la transformarea în bine a arenei sportive Jiul Petroșani.

Se ia totul de la zero cu muncă și mulți bani. Oamenii trebuie să tragă tare ca până pe data de 30 iulie totul să fie impecabil. Se tunde iarba, se numerotează scaunele, se refac cabinele, vestiarele, se montează camere de filmat, se aranjează lojele. De joi pe bază vor fi și mai mulţi oameni.
La 30 iulie baza Jiul trebuie să fie aptă pentru a primi omologarea pentru Liga a II-a. Timpul este foarte scurt, dar nimic nu e imposibil. Cel mai important este faptul că baza începe să prindă viață și să arate bine. Peste două rabe cu gunoi au fost scoase de pe stadionul Jiul. De joi va veni un număr și mare de muncitori care vor lucra.
Primul meci pe care ACS Energeticianul îl va juca, acasă, va fi pe data de 4 august, în compania grupării Luceafărul Oradea.

Pe stadionul Jiul / Peste două rabe cu gunoi

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii