Pe locuri. Fiți gata. Start! / Avram Iancu își lansează cartea la Biblioteca...

Pe locuri. Fiți gata. Start! / Avram Iancu își lansează cartea la Biblioteca Municipală Petroșani

DISTRIBUIȚI

La puțin timp după reușita manifestare dedicată centenarului „Ion D. Sîrbu”, Biblioteca Municipală Petroșani revine în atenția publicului cu o interesantă manifestare culturală. 

De la doamna Delia Grosu, responsabila așezământului de cultură, am aflat că biblioteca va fi gazda unei lansări deosebite. Colegul ei, bibliotecarul Avram Iancu, își va lansa volumul abia ieșit din tipar, „Schimbarea ești tu”. Cartea pune cap la cap ițele aventurilor trăite în ape și pe uscat de Avram Iancu. Volumul, bogat ilustrat, beneficiază de o simțită prezentare pe coperta a IV-a a scriitorului și ziaristului Marian Boboc. Care a fost și redactorul cărții publicate de Editura „Măiastra” din Tg. Jiu. Corectura îi aparține domnișoarei Mălina Patricia Boboc, studentă la Facultatea de Limbi Moderne Aplicate a Universității de Vest din Timișoara.
Față de alți autori mai ghinioniști în materie de Mecena, Avram Iancu are șansa unor sponsori care s-au dovedit generoși în susținerea editării acestei cărți: „Dormeo”, „Canah”, „Comexim R”, „Casa Alex” și „Viva Facilities”. Cu o asemenea desfășurare de Mecena, Avram Iancu nu a mai avut griji financiare, putând așterne cu seninătate rândurile cărții. De aceea, Avram Iancu le și mulțumește chiar la începutul volumului. Dat fiind faptul că latura cea mai importantă a cărții a fost rezolvată cu brio, Avram Iancu va putea să-și lanseze cartea în… liniște și pace, fără presiuni de ordin pecuniar.
Prima ieșire în lume a volumului se întâmplă astăzi, miercuri, 10 iulie, de la ora 15, în emisiunea lui Măruță. După care, „Schimbarea ești tu” va păși pentru a doua oară în lume, la Biblioteca Municipală Petroșani: joi, 11 iulie, orele 18. Când autorul își va lansa cartea în minunatul cadru al bibliotecii municipale și va susține o sesiune de autografe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii