Pe calea ziarului nostru, / Liga Pensionarilor Minieri Valea Jiului îi invită pe...

Pe calea ziarului nostru, / Liga Pensionarilor Minieri Valea Jiului îi invită pe toţi pensionarii din grupa I din Vale, pensionaţi înainte de 1990, la consultaţii gratuite!

DISTRIBUIȚI

Luni, 10 iunie, am fost căutați de Ioan Aurel Titel, vicepreședintele Ligii Sindicatelor Pensionarilor Minieri, care, conform deciziei Adunării Generale a asociației, este și responsabilul cu problemele pensionarilor din zona de vest a Văii Jiului.
Acesta ne-a rugat să-l ajutăm în a face apel către o parte din pensionarii Văii Jiului, pensionați înainte de 1990, care nu și-au regăsit toate drepturile, precum ceilalți pensionari, vorbim aici de cei care au lucrat în condiții grele, grupa I, precum mineri sau muncitoare în filatură sau baia de filare de la fosta I.F.A. Vâscoza din Lupeni ori în alte locuri de muncă.
„Vreau să fac pe calea ziarului dumneavoastră două anunțuri importante, către toți pensionarii din grupa I, condiții speciale, care au ieșit din sistem înainte de anul 1990 și nu au beneficiat de noul calcul al pensiilor. Eu acum vreau să le spun ce trebuie să facă și cum îi putem noi ajuta.
Ca atare, îi anunț pe toți cei interesați că sunt invitați la sediul Ligii Sindicatelor Pensionarilor Minieri Valea Jiului în zilele de miercuri și sâmbătă, între orele 9:00 și 11:00. Acolo, dumnealor vor trebui să ia legătura cu vicepreședintele ligii noastre, domnul inginer Ion Dăbuleanu, de la care vor primi indicațiile necesare pentru soluționarea problemelor, în baza legilor existente.
Toți cei care beneficiază de pensii de urmași sunt, de asemenea, invitați la sediul Ligii Pensionarilor Minieri din Petroșani, ca să afle detalii privind ceea ce au de făcut pentru a putea beneficia de modificările legislației. Pentru cei care încă nu știu, sediul ligii noastre se află situat la parterul casei de cultură din Petroșani, vizavi de primărie. Îi așteptăm cu drag pe toți cei care doresc să-și primească drepturile legale, în această situație fiind destulă lume. Toate aceste consultații sunt gratuite. Mulțumim Ziarului Văii Jiului pentru sprijin!”, a menționat Aurel Titel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii