Pe 15 ianuarie / Se reunesc Cetate Deva și ACS Șirineasa 

Pe 15 ianuarie / Se reunesc Cetate Deva și ACS Șirineasa 

DISTRIBUIȚI

Cele două echipe de fotbal de Liga a III-a din județ vor începe pregătirile pentru returul de campionat la 15 ianuarie. Dacă Șirineasa are în program un stagiu de pregătire în Antalya, Deva va merge în cantonament la Geoagiu, iar pe data de 10 februarie va începe meciurile de verificare. 

Devenii vor susţine amicale din trei în trei zile, cu colege de eşalon din zonă. În ordine, vor întâlni pe: CSM Şcolar Reşiţa, Unirea Alba Iulia, ACS Ghiroda, Gloria Lunca Teuz Cermei, din nou Şcolar Reşiţa şi Metalurgistul Cugir. Ultimul meci va fi în 24 februarie, cu o săptămână înainte de începerea campionatului. La capitolul transferuri, Cetate Deva va mai aduce cu siguranţă încă un portar (care a mai evoluat la Deva şi în divizia B), trei juniori de la Târgu Mureş şi unul de la Academia Hagi.
Trupa de sub Cetate mai este în tratative cu doi jucători de la CSM Lugoj, unul de la Sportul Snagov, unul de la ASA Târgu Mureş şi un atacant de la Olimpia Satu Mare.
Echipa deveană, care a terminat turul de campionat pe locul 7 în Liga a III-a, seria a IV-a, la 15 puncte de liderul ACS Şirineasa, va susţine primul său meci oficial de anul acesta în 3 martie, în deplasare, cu Naţional Sebiş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii