Patricia Vizitiu, / În mare formă

Patricia Vizitiu, / În mare formă

DISTRIBUIȚI

Trei hunedorence evoluează în Cupa EHF, două la SCM Craiova și una la HC Zalău, iar o alta în Liga Campionilor, cu CSM București. Printre acestea e şi petroşeneanca Patricia Vizitiu. 

În grupa A a Cupei EHF, pentru a se califica în sferturile de finală, SCM Craiova, echipă unde evoluează căpitanul echipei naționale, Valentina Ardean Elisei (cetățean de onoare al Devei și fostă jucătoare la Universitatea Remin și CSM Cetate Devatrans), și petroșeneanca Patricia Vizitiu, avea nevoie în ultima etapă de un rezultat de egalitate în deplasarea de la Randers, din Danemarca.
Echipa din Bănie s-a ferit de emoții și a câștigat clar, cu 29-25 (17-14), printre marcatoare aflându-se și hunedorencele Patricia (cu cinci reușite) și „Super Alice” (cu două). În clasamentul final al grupei, craiovencele au terminat pe poziția a doua (cu opt puncte), ca și liderul Brest, din Franța. Diferența a fost făcută de golaveraj. Rusoaicele de la Kuban (6 puncte) și Randres (2 puncte) au fost eliminate.
În Cupa EHF s-au stabilit și meciurile din sferturile de finală. SCM Craiova va avea parte de un adversar extrem de dificil: Lada Togliatti. Dar nici echipele cu care Elisei și Vizitiu s-au confruntat în grupe nu au fost slabe.
HC Zalău și Abed Kader par a avea, la prima vedere, cel mai accesibil adversar, pe Kastamony Beledyiesi, dar turcoaicele, o adevărată multinațională, au scos din competiție echipe mult mai titrate. Ambele echipe românești vor juca partidele tur, pe 3 sau 4 martie, pe teren propriu, iar returul, o săptămână mai târziu, îl vor disputa în deplasare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii