Partidul Naţional Liberal / Organizaţia Judeţeană Hunedoara

Partidul Naţional Liberal / Organizaţia Judeţeană Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Partidul Național Liberal a prezentat lista pentru alegerile din 26 mai 2019 a candidaților pentru PARLAMENTUL EUROPEAN.
Potrivit concluziilor sondajelor de opinie efectuate de mai multe instituții specializate din România și din străinătate și a mediei rezultatelor acestor cercetări sociologice, PNL poate obține cel puțin 10 locuri în Parlamentul European.
Pentru prima dată, de când în România se organizează alegeri europarlamentare, în lista aprobată de conducerea naţională a Partidului Naţional Liberal, pe locuri eligibile se află 3 candidați hunedoreni: Siegfried Mureșan (născut în Hunedoara), Gheorghe Falcă (născut în Brad) și Dan Motreanu (născut în Orăștie).
La alcătuirea listei finale toți trei au fost susținuți de organizația PNL – Filiala Județeană Hunedoara.
Pe primele 10 locuri se află:
Rareș Bogdan
Mircea Hava
Sigried Mureșan
Vasile Blaga
Adina Vălean
Daniel Buda
Dan Motreanu
Gheorghe Falcă
Cristian Buşoi
Marian-Jean Marinescu
PNL este foarte bine reprezentat în interiorul Partidului Popular European (PPE), formațiune politică europeană care, potrivit cercetărilor sociologice realizate la nivel european, va câștiga în acest an alegerile europarlamentare.
Organizația Județeană Hunedoara îi așteaptă pe locuitorii judetului atât la corturile de campanie pentru semnături, cât și la vot în 26 mai, pentru că E TIMPUL ROMÂNIEI, iar în Uniunea Europeană ROMÂNIA merită să fie ÎN PRIMUL RÂND!

Organizația Județeană PNL – Hunedoara
Lucian Heiuș
Președinte

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii