Paroșeni / Atac la termocentrală

Paroșeni / Atac la termocentrală

DISTRIBUIȚI

În noaptea de miercuri spre joi (13/14 decembrie), înainte de a se crăpa de ziuă,  în jurul orei 04:30, Poliţia Vulcan a fost sesizată de către angajați ai S.E. Paroșeni. 

Polițiștii au fost informați că în curtea societăţii au intrat câțiva oameni și au forțat sistemul de închidere cu lacăt al unei magazii de materiale şi au sustras mai multe cabluri electrice din cupru. Valoarea estimată a cablurilor furate se ridica la 7.000 de lei.
În urma sesizării, la fața locului s-a deplasat în cel mai scurt timp o patrulă de poliţie care, în apropierea S.E. Paroșeni, pe un drum lateral, a identificat un autoturism în care se aflau doi tineri din Vulcan, unul de 23 şi altul de 26 de ani. Luați la bani mărunți, cei doi au negat mai întâi acuzațiile. Se aflau pe malul râului pentru că încercau să scape de cablurile furate aruncându-le în râu. Toate cablurile au fost recuperate de polițiști și predate SE Paroșeni.
În cauză, poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore faţă de tânărul de 26 de ani, care a fost apoi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani, cu propunere de arestare preventivă, cercetările continuând, totodată, şi faţă de celălalt tânăr (aflat în stare de libertate).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii