Parâng / Covoare de brândușe

Parâng / Covoare de brândușe

DISTRIBUIȚI

Apropo de turismul montan din Valea Jiului, se dovedește încă o dată, iar imaginile stau mărturie, că munții noștri au ce oferi turistului atât iarna, cât și primăvara. 

Covorul de brândușe ce dă să înflorească în aceste zile, a fost surprins de noi în Parâng la finalul săptămânii trecute în zona Rusu. În Parâng sunt zeci de astfel de zone. Cei ce fac drumeții în aceste zile plăcute de primăvară, cu un soare generos ziua, pot da de brândușe și de ghiocei peste tot. Aceasta înseamnă să ai muntele lângă tine și natura și frumusețea ei!
În Parâng vestea bună este că se face drumul, după vreo trei decenii de așteptări… dar pe de altă parte mai sunt multe de făcut: încă un telescaun, acel TS4 care să ducă turistul și schiorul iarna până sus de tot pe coama muntelui, o pârtie adiacentă acestui telescaun, o telegondolă conform proiectului integrat, care să unească orașul cu stațiunea și care să aibă efectul de a atrage noi turiști și de a simplifica urcarea în munte (implicit circulația auto), alte pârtii, tunuri de zăpadă, piste pentru alte sporturi de iarnă, trasee de ciclism montan și turistice variate și de dificultăți diferite, parcări etc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii