Pandurii riscă depunctarea?! / Speranţe pentru Energeticianul

Pandurii riscă depunctarea?! / Speranţe pentru Energeticianul

DISTRIBUIȚI

Pandurii Târgu Jiu riscă să fie amendată și depunctată de către FIFA, for la care doi jucători care au evoluat la Pandurii în trecut au depus memorii pentru că nu și-au luat salariile.

Se zvonește că există o sentință în acest caz, și care, dacă va fi aplicată de FRF, oltenii a avea probleme serioase. Nikola Vasiljevic, un fundaș sârb de 27 de ani care a jucat la Pandurii în perioada 2015-2017, și Gordan Bunoza, un fundaș bosniac de 31 de ani care a jucat în perioada 2016-2017, sunt jucătorii care s-au aflat în litigiu cu gruparea de la Târgu Jiu. Surse din cadrul FRF nu au infirmat, dar nici nu au confirmat o posibilă sentință în acest caz care ar putea duce la depunctarea grupării gorjene.
Pandurii are o datorie mai veche și către staff-ul lui Edi Iordănescu.
În ultimii ani, foarte multe schimbări s-au petrecut în fotbalul românesc. Multe echipe de tradiție au dispărut, iar altele sunt în pragul falimentului. Astfel, printre cluburile din România aflate într-o situație dramatică se numără și Pandurii Târgu Jiu.
Pandurii Târgu Jiu, care se află în insolvență, este pe locul 15 în Liga a 2-a, deasupra liniei de retrogradare. Foștii asociați ai clubului, Complexul Energetic Oltenia, Consiliul Județean Gorj, Consiliul Local Tg. Jiu, Artego și USMO refuză să plătească datoriile care s-au adunat în ultimii ani.
În partida directă cu Energeticianul de la Petroșani pentru evitarea retrogradării, Pandurii s-au impus cu scorul de 2-1.
Se spune că Pandurii a jucat pe o primă de 1.000 de euro la Petroșani din care ar fi primit doar 600 de euro, spre nemulțumirea unor jucători.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii