Până joi, când vor crește temperaturile, primarul Buhăescu promite să intervină pentru...

Până joi, când vor crește temperaturile, primarul Buhăescu promite să intervină pentru deszăpezire la orice solicitare

DISTRIBUIȚI

de Alina PIPAN

S-au umplut străzile de omăt, iar la Uricani a nins exagerat. Stratul de zăpadă consistent a reușit să îngreuneze traficul pietonal în multe zone, și chiar pe cel rutier. S-a acționat imediat pentru deszăpezire, iar astăzi încă de la primele ore ale dimineții s-a reluat acțiunile de dezapezire.

Pentru operativitate și eficiență primarul Dănuț Buhăescu și-a făcut public numărul de telefon, și roagă cetățenii să sune în cazul în care pe strada lor nu s-a intervenit.

”Sunați primarul orașului, direct, la nr. telefon 0722677147, sau pe administratorul public al orașului, Markuș Florena, la nr. tel. 0722406913, pentru a direcționa utilajele de deszăpezire, pe străzile unde este posibil să nu se fi intervenit, sau unde de la intervențiile de ieri, după continuarea ninsorilor masive, se mai necesită intervenția.  Menționăm că vom face eforturi, ca in parcursul zile să ajungem peste tot, și dacâ este cazul , având in vedere numărul mare de străzi, și volumul mare de zăpadă așternut, vom continua și màine, atât cât este nevoie. Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere!”, transmite primarul.

Marți, 24 martie, mai erau drumuri pe care nu se intervenise la Petroasa,Valea de Brazi.  Unele persoane aveau probleme și cu deszăpezirea în fața porții. Din cauza vârstei, și a volumului mare de zăpadă, unii au cerut sprijin primăriei pentru a le deszăpezi de la poarta până la drum.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii