Orăştie. 3 tineri, identificați de polițiști după ce au vrut să tâlhărească...

Orăştie. 3 tineri, identificați de polițiști după ce au vrut să tâlhărească un tânăr de 24 de ani

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 5 octombrie, la sediul  Poliției Municipiului Orăștie s-a prezentat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din localitate, care a reclamat faptul că, în jurul orei 00:30, în timp ce se deplasa pe strada Erou Moraru Călin Gabriel, din Orăștie, a fost acostat de 3 persoane pe care nu le cunoștea, care l-au lovit şi i-au căutat în buzunare, întrebându-l unde îşi ţine banii și telefonul mobil.

Tânărul, profitând de neatenția agresorilor, a reușit să fugă (înainte ca cei trei să reuşească să îi sustragă vreun bun) şi s-a prezentat la Poliţie, pentru a depune plângere penală.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, iar ca urmare a  cercetărilor efectuate, au reuşit, în scurt timp, identificarea celor trei agresori.

Aceştia sunt trei tineri din Orăştie, cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani,  faţă de care poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii pentru  24 de ore.

Cei trei au fost prezentați magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, care au dispus, faţă de toţi cei trei, măsura preventivă a controlului judiciar, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violențe.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii