Olimpiada Națională de Matematică se va organiza cu susținerea Primăriei Deva

Olimpiada Națională de Matematică se va organiza cu susținerea Primăriei Deva

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Deva a plătit, miercuri, 12 februarie, către Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara suma de 21.600 de lei, pentru organizarea Olimpiadei Naționale de Matematică pentru școlile/secțiile cu predare în limba maghiară, care se desfășoară în perioada 11-16 februarie 2020, la Liceul Teoretic „Teglas Gabor” din Deva.

Suma este alocată de la bugetul local și a fost aprobată prin Hotărârea Consiliului Local nr. 9/2020 privind participarea municipalității, în calitate de coorganizator, alături de Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, la evenimentul „Excelența în educație”, ediția a IV-a, care are loc în perioada februarie-aprilie 2020, la patru unități de învățământ preuniversitar din Deva.

În cadrul aceluiași eveniment, Primăria Municipiului Deva va susține și desfășurarea Concursului Național „Călătoria mea multiculturală” (19-21 martie 2020), Olimpiadei Naționale de Științe Socio-Umane (6-10 aprilie 2020) și Olimpiadei Naționale Corale (13-15 aprilie 2020).

Contribuția totală a municipalității la organizarea și desfășurarea ediției din acest an a evenimentului „Excelența în educație” se ridică la 97.375 de lei.

La Olimpiada Națională de Matematică pentru școlile/secțiile cu predare în limba maghiară participă 312 elevi din toată țara.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii