Ofițerii Anticorupție au oferit elevilor din tabăra de la Costești informații despe...

Ofițerii Anticorupție au oferit elevilor din tabăra de la Costești informații despe principalele infracțiuni de corupție

DISTRIBUIȚI

În data de 01 august 2019, ofiţeri din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Hunedoara au participat la tabăra organizată de Direcţia judeţeană pentru Tineret şi Sport Hunedoara, în localitatea Costeşti.

Tinerilor le-au fost prezentate informații cu privire la competenţele instituţiei, principalele infracţiuni de corupţie şi modalitatea de contactare a D.G.A. prin linia Call – center anticorupţie. De asemenea, ofițerii S.J.A. Hunedoara le-au oferit elevilor şi cadrelor didactice materiale cu mesaje anticorupție.

Selecția elevilor participanți la tabără a fost realizată în urma rezultatelor foarte bune la învățătură obținute de aceștia, majoritatea elevilor fiind din judeţul Hunedoara.

Activitățile desfășurate au avut şi o componentă interactivă, prin intermediul unor jocuri, în scopul conştientizării şi familiarizării elevilor cu noţiunile de corupţie, cele asimilate corupţiei şi consecinţele acestora.

La această activitate au participat un număr de 55 de elevi şi 3 cadre didactice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii