O vânzătoare din Deva nu s-a lăsat prostită de șmenul unei  cliente

O vânzătoare din Deva nu s-a lăsat prostită de șmenul unei  cliente

DISTRIBUIȚI

Joi, 31 august, în jurul orei 15.00, o patrulă auto a Poliţiei Locale Deva a intervenit în aplanarea unui conflict în desfăşurare, în care erau implicate două persoane.  Una dintre ele era o femeie de 39 de ani din satul Spini, și a doua, vânzătoarea unei simigerii din Deva.

După ce vânzătoarea a observat că femeia încerca să o păcălească prin metoda șmenului, s-au luat la ceartă. Metoda „şmen” se bazează pe neatenţia vânzătorilor şi implică schimbarea unei sume mai mari de bani în diferite magazine, în schimbul unui produs. În momentul în care primeşte restul, escrocul sustrage o parte din bani şi îi ascunde. Apoi, brusc, se răzgândeşte, renunţă la produsul comandat şi îşi cere banii înapoi.

După legitimarea celor doi, poliţiştii au constatat că S.M. (39 de ani), domiciliată în localitatea Spini din comuna Turdaş, a înşelat prin metoda „şmen” o vânzătoare de la o simigerie situată lângă Piaţa Centrală din Deva. Ca urmare, femeia a fost condusă la sediul Poliţiei Locale Deva, unde i-a fost stabilită identitatea, iar ulterior, aceasta a fost predată Poliţiei Municipiului Deva – Biroul Investigaţii Criminale, pentru continuarea cercetărilor şi competentă soluţionare”, a declarat Teodor Bălan, purtător de cuvânt Poliţia Locală Deva.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii