O săptămână cu 679 sancțiuni aplicate de Poliția Rutieră

O săptămână cu 679 sancțiuni aplicate de Poliția Rutieră

DISTRIBUIȚI

În perioada 13-19 noiembrie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au derulat 5 acțiuni tematice,  în vederea reducerii riscului rutier şi creşterii gardului de disciplină rutieră.

De asemenea, prin derularea acestor acțiuni s-a urmărit combaterea neacordării priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, a abaterilor săvârşite de către pietoni, dar și a nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, în perioada menționată, polițiștii rutieri hunedoreni au aplicat 679 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, din care: 46 sancţiuni au fost aplicate pietonilor;  7 sancţiuni au fost aplicate conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor;  235 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar în 13 situaţii au fost reţinute permisele conducătorilor de autovehicule, pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 km/h; au fost reţinute 59 permise de conducere şi au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

În trafic, polițiștii au constatat 5 infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în urma cărora au întocmit dosare de cercetare penale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii