O femeie de 83 de ani a fost furată de două tinere,...

O femeie de 83 de ani a fost furată de două tinere, pe care le-a primit de bună voie în casă

DISTRIBUIȚI

În ziua de Sf. Mărie, 15 august, o petroșeneancă de 83 de ani a sesizat poliția despre faptul că a fost prădată de toți banii pe care-i agonisise, de două tinere pe care le-a primit de bună voie în casă.

Cu o zi în urmă, în data de 14 august, în intervalul orar 18.00 – 19.00, la domiciliul femei s-au prezentat două tinere care s-au recomandat ca fiind reprezentantele unui lanţ de supermarketuri  și care au precizat că doresc să îi ofere (cadou), o parte din produse pe care le comercializează magazinul (detergenți, deodorante etc.). Cu gândul că se va alege cu un produs gratis, femeia a  invitat cele două presupuse reprezentante ale supermarketului în locuință pentru prezentarea produselor.

La scurt timp, una dintre cele două persoane, profitând de vârsta înaintată și neatenția persoanei vătămate, a sustras o geantă dintr-un dulap (în care se aflau 3.700 de lei și 50 de euro), persoana vătămată constatând furtul abia în dimineaţa zilei de 15.08.2017.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, şi continuă cercetările în vederea identificării suspectelor şi a  recuperării prejudiciului.

Este foarte important de știut faptul că supermarketurile desfășoară toate promoțiile în cadrul magazinelor pe care le au, nu pe teren, și nu prin intermediari. Așadar,  refuzați orice fel de oferte de acest tip.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii