O femeie de 50 de ani a supraviețuit după ce a fost...

O femeie de 50 de ani a supraviețuit după ce a fost atacată de un urs

DISTRIBUIȚI

O femeie de 50 de ani a fost  atacată de urs, în zona Ohaba Ponor. Aceasta a scăpat cu viață, cu toate că ursul a apucat să o rănescă. A fost salvată de pompierii gărzii de intervenţie Baru și transportată la UPU Petroșani.

O femeie de 50 de ani, din Ohaba Ponor, a fost atacată de un urs când aceasta se afla pe o păşune cu vitele în apropierea unei păduri. Femeia a fost curajoasă, a încercat să își apere vitele, și să se apere pe ea, pentru că în acele momente nu avea unde să fugă, putea doar să facă față situației.

Ursul a atacat-o pe femei și i-a cauzat plăgi deschise la piciorul şi mâna stângă, după care s-a retras, a fugit în pădure. Femeia a cerut ajutor la 112, și echipajul de pompieri, al Gărzii Baru, specializat în ajutorul medical a ajuns la femeia rănită după ce a parcurs mai mulţi kilometri cu un autoturism de teren şi pe jos, de la locul de unde ambulanta tip B2 nu a mai putut înainta.

Femeia a primit ajutor medical, i s-au îngrijit rănile, sângerarea a fost oprită şi a fost purtată până la ambulanţă. Un echipaj cu medic al SAJ a preluat rănita în stare stabilă şi a transportat-o la UPU Petroşani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii