O fata de 15 ani din Pui – declarație în fals că...

O fata de 15 ani din Pui – declarație în fals că ar fi fost victima unui viol

DISTRIBUIȚI

Joi, 13 februarie, în jurul orei 01:00, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată de o minoră în vârstă de 15 ani, din comuna Pui, care a declarat că miercuri, 12 februarie, în jurul orei 13:00, în timp ce se afla  pe terenul de sport situat în apropierea şcolii gimnaziale la care studiază, a fost agresată fizic de trei persoane pe care nu le cunoaște, mai precis de doi bărbaţi şi o femeie.

Minora a declarat că ulterior, un bărbat (care avea fața acoperită) a luat-o cu forța de pe terenul de sport și a dus-o într-un loc izolat, unde, prin constrângere fizică și amenințări, a întreținut relații sexuale cu aceasta, împotriva voinței sale.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și viol, însă, în urma investigaţiilor efectuate şi a examinării medico-legale, au stabilit că declaraţia iniţială a minorei nu corespunde realităţii.

Pusă în faţa probelor, minora a revenit asupra declaraţiei iniţiale şi a recunoscut că faptele reclamate nu sunt reale.

Prin urmare, poliţiştii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Haţeg, vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare (art. 268, Cod Penal).

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii