O declaraţie neașteptată a lui Bogdan Andone

O declaraţie neașteptată a lui Bogdan Andone

DISTRIBUIȚI

Declarația antrenorului Bogdan Andone i-a luat prin surprindere pe oficialii echipei care s-au abținut de la orice fel de comentarii.

Energeticianul a înregistrat, sâmbăta trecută, după 0-2 la Târgu Jiu cu Pandurii, a treia înfrângere în şapte meciuri de când este antrenată de Bogdan Andone şi continuă să fie o echipă de mijlocul clasamentului, chiar dacă pretenţiile finanţatorului erau acelea de a se reuşi promovarea. Două victorii şi două egaluri sunt celelalte rezultate obţinute sub conducerea fostului antrenor al Metaloglobusului.
Andone a admis că lăsase Metaloglobus, în urmă cu o lună şi jumătate, pentru a putea lupta pentru promovare cu Energeticianul. Socotelile sale de acasă nu s-au potrivit însă cu cele din târgul Petroșani. „Sincer, aşteptările mele erau mai mari. În momentul în care am venit, speram să intru în iarnă chiar de pe locul 3 sau măcar cât mai aproape de locul 3. După înfrângerea cu Clinceni s-a decis să se renunţe la unii jucători de valoare, cu experienţă, care aduceau un plus de calitate în jocul nostru. Jucătorii rămaşi sunt de mare caracter, dar mai au mult de muncă. Sper să terminăm cu bine aceste patru etape, iar în iarnă vom face strategia de viitor”, a spus Bogdan Andone.
Totuşi, Andone a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca de la Energeticianul dacă nu vor fi aduşi jucători, dacă nu cu experienţă, măcar ca stil de joc conform cerinţelor lui: „Mai trebuie doi-trei jucători cu experienţă, care să fie scheletul echipei, să dea calitate şi încredere, dar şi tineri, care vor să se afirme, să facă pasul mai sus. Ca antrenor, eşti mereu cu bagajele făcute, în special la o echipă care e patronată de o persoană fizică, nu de primărie. Fiecare patron are bugetul, ideile şi dorinţele lui. Vedem ce va fi din iarnă.
În acest sezon, nou-promovata Energeticianul este echipa din Liga 2 cu cele mai multe schimbări pe banca tehnică. A început cu Cristian Dulca, cel care a fost pe bancă şi în momentul promovării, apoi l-a avut interimar pe George Zima, iar Marin Tudorache a stat pe bancă doar două jocuri, ca imediat să fie înlocuit de Bogdan Andone.
După 17 etape, Energeticianul se află pe locul 9, cu 24 de puncte, cu 15, 14, respectiv 13 puncte mai puţin decât liderul Chindia, Petrolul, respectiv Sportul Snagov. În ultimele patru meciuri pe care le mai are de disputat în 2018 echipa de la Petroşani le va întâlni pe Metaloglobus Bucureşti (a), Chindia Târgovişte (d), Luceafărul Oradea (d) şi ASU Politehnica Timişoara (d).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii