Nucleară lansată de viceprimarul PSD din Vulcan: Mii de mesaje de indignare la...

Nucleară lansată de viceprimarul PSD din Vulcan: Mii de mesaje de indignare la gafa de proporţii a lui Cristian Merișanu 

DISTRIBUIȚI

Câteva vorbe nechibzuite, ieșite pe gură înainte ca ele să fi fost procesate în cutia craniană, spuse pe un post de radio, au făcut, dintr-un oarecare viceprimar PSD, cum este cel din Vulcan, ceea ce el nu și-ar fi dorit sau nu ar fi visat niciodată: vedeta postărilor pe FB și în mass-media românească, plus că și-a atras asupra-i mii de mesaje de indignare.

Afirmația jignitoare
a lui Cristian Merișanu, cum că șoferii de TIR fug de muncă și preferă să tragă de volan pentru 2.000 de euro pe lună a detonat spiritele în această categorie profesională. Ceea ce și-a auzit vremelnicul viceprimar, îndeosebi de la vulcănenii tiriști, pe postările de pe FB ar trebui să-l determine să intre în pământ de rușine și, mai mult, să-l determine să-și dea demisia. Însă, în mod sigur că nu va face asta, fiindcă e greu să renunți la un salariul net de nouăzeci și ceva de milioane de lei vechi, bani pentru care, mai mult decât să umble cu mâinile în buzunar, nu prea face mare lucru.

Zadarnic,
a încercat el s-o dea la întors. Cum că spusele i-ar fi fost scoase din context și că regretă comparația făcută cu șoferii de TIR. Care scos context, din moment ce, pe înregistrare, i se aude fiecare cuvințel, iar afirmația sa – și asta se aude foarte bine – l-a mirat și derutat chiar și pe cel care i-a luat interviul? Vorbele-i jignitoare la adresa șoferilor profesioniști au ajuns și la Augustin Hagiu, președintele Federației Operatorilor Români de Transport (FORT), care i-a făcut o recomandare care i-ar fi utilă vicelui de Vulcan: să nu-și bage nasul unde nu-i fierbe oala!

Nu știu pe unde
își va scoate cămașa în lunile următoare, când tiriștii vulcăneni vor veni acasă. Unii i-au promis de pe acum lui Cristian Merișanu că-l vor căuta, dar tare mă tem că li se va spune că individul este în concediu. Sau, mă rog, altceva. E interesant de văzut cum va fi comentată întâmplarea în proxima ședință de consiliu local. Îmi vine să cred de pe acum că nu se va sufla o vorbuliță despre asta. Corect ar fi ca însuși Ile să-l tragă de urechi (are de unde!), iar colegii lui din organizația PSD să se delimiteze de spusele lui. Ba, mai mult, deși omul e vicepreședinte, nu i-ar strica o sancțiune pe linie de partid, la o adică. Ca să nu mai zic că, dacă ar fi un adevărat un bărbat politic cum se pretinde, Cristian Merișanu ar trebui să-și înainteze demisia din funcția de viceprimar și din cea pe care o are la partid. Dar nu cred că va fi așa ceva. Se va merge pe burtă, sperându-se că totul va fi dat uitării. Oare? „Ziarul Văii Jiului” va fi la… volan.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii