Nu e Poantă, conducerea Salbuprest contestată de unii consilieri locali din Hunedoara

Nu e Poantă, conducerea Salbuprest contestată de unii consilieri locali din Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Astăzi, 19 iulie,  a fost convocată o ședință extraordinară a Consiliului Local  Hunedoara pentru prelungirea mandatului de administrator la Societatea  „Salubprest” – societate aflată în subordinea Consiliului Local. Girat de primarul Bobouțanu, Nelu- Marinel Poantă, actualul director, ar fi trebuit să rămână încă 4 ani la butoane, dar a fost contestat de consilierii liberali Daniel Ardelean, Mihaela Popa și Corina Popovici.

Primarul Bobouțanu s-a făcut foc și pară de ciudă că nu se face voia lui, și spune că  Societatea „Salubprest” nu își va mai putea desfășura activitatea zilnică de ridicare a gunoiului menajer, salubritate stradală, întreținere drumuri și zone verzi. Lucru absolut eronat, nu este ca și cum societatea ar fi intrat în faliment. Acesta poate fi înlocuit la conducere, așa cum poate fii înlocuit dacă se îmbolnăvește, pleacă în concediu, sau altele, Doamne feri!, mai rele.

„Considerăm că votul împotriva acestui proiect de hotărâre este un vot  împotriva menținerii curățeniei în oraș, un vot care poate duce în final la dizolvarea Societății „Salubprest”, lucru ce va avea  consecințe extrem de grave pentru sănătatea locuitorilor municipiului Hunedoara.  Orașul și sănătatea cetățenilor trebuie puse mai presus de interesele oricărui partid politic și îi rog încă o dată, pe această cale, pe consilierii liberali să se gândească de zece ori înainte de a vota împotriva intereselor cetățenilor din municipiul Hunedoara”, declară primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii