Nou-veniții au confirmat sub Cetate

Nou-veniții au confirmat sub Cetate

DISTRIBUIȚI

În prima sa evoluţie sub comanda noului antrenor Ioan Petcu, după cum v-am informat, CNS Cetate Deva a obţinut un rezultat de egalitate, 2–2, cu ASU Politehnica Timişoara. Partida amicală s-a jucat pe terenul de la Sântămăria-Orlea, unde formaţia timişoreană (locul 7 în precedentul sezon de campionat din liga a doua) se află în cantonament.

 

Devenii au fost conduşi în urma unui gol primit aproape de mijlocul primei reprize. Însă în ultimul sfert de oră al primului mitan au înscris de două ori, intrând în avantaj la pauză cu 2–1. Reuşitele lui CNS Cetate au aparţinut noilor veniţi Dumitru Copil şi Alexandru Dan. Egalarea a venit la zece minute de la reluare, iar scorul stabilit atunci a rămas neschimbat, deşi au mai existat ocazii la cele două porţi.

Meciul a început în ritm alert, iar situaţiile de gol au alternat de ambele părţi. Velici – lovitură liberă de la 25 de metri respinsă de Apostol (min. 7), Lupu – lovitură de cap la o minge centrată de pe dreapta de Copil, respinsă de Murariu (min. 14) şi Miholca – şut din voleu în plasa laterală (min. 16) au prefaţat deschiderea scorului. Aceasta s-a produs în min. 19, când Velici a reluat cu capul din opt metri centrarea lui Schieb, învingându-l pe Raţ, abia intrat în poarta lui Cetate în locul lui Apostol, accidentat. Replica devenilor a venit destul de repede, şi după un sfert de oră elevii lui Petcu au reuşit egalarea. Vârful de atac Szekely, întors în această vară la formaţia din Deva, a şutat în transversala porţii lui Murariu, de unde balonul a revenit la Copil, care a trimis-o cu capul în plasă. Cu două minute înainte de pauză, acelaşi Copil a centrat şi Alexandru Dan – o altă revenire sub culorile lui Cetate – a înscris pentru 2–1. După pauză s-au produs mai multe schimbări în cele două formaţii, fapt specific acestei perioade de pregătire. ASU a marcat golul care a adus din nou egalitatea prin Coadă, care a fructificat centrarea lui Ghinescu de pe stânga cu un şut la colţul lung al porţii lui Raţ. Deva putea da lovitura cu un gol de mondial în min. 63, când Copil l-a văzut pe Murariu ieşit din poartă şi a şutat din terenul propriu, de la peste 60 de metri, însă balonul a trecut de puţin peste transversală. După cum spuneam la început, ocazii au mai fost, însă nu s-a mai înscris şi meciul s-a terminat 2–2. Următorul joc de pregătire al lui Cetate este programat sâmbătă, 21 iulie, la Reşiţa cu CSM Şcolar, după care echipa deveană va intra într-un cantonament de o săptămână la Geoagiu.

CNS Cetate Deva – ASU Poli Timişoara 2–2 (2–1)

Cetate: Apostol – Kelemen, Şoit, Radak, Voineag – Copil, Boldea, Al. Dan, Lupu – R. Cristian, Szekely. Au mai jucat: Raţ – Săndescu, Anton, Teodorescu, Străjan, Jicic, Ad. Marin, V. Bogdan. Antrenor Ioan Petcu

ASU Poli: Murariu – Bilia, Mera, Scutaru, Cherecheş – Schieb, Vidrăsan, Poparadu, Miholca – Bozian, Velici. Au mai jucat: Borbei – Szasz, Nicolescu, Coadă, Cojocaru, Plămadă, Ignea, Bîte, Ghinescu, Bedea, Bănică, Gaşpar. Antrenor Cosmin Petruescu

Au marcat: Copil (min. 34), Al. Dan (min. 43), respectiv Velici (min. 19), Coadă (min. 55).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii