Noaptea Reducerilor aduce discounturi de până la 70% în Shopping City Deva

Noaptea Reducerilor aduce discounturi de până la 70% în Shopping City Deva

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă 10 februarie, Shopping City Deva are câte 4 ore în care pasionații de shopping pot profita de discount-uri de până la 70% la o gamă largă de produse.

Între sesiunile de shopping, vizitatorii se pot bucura de atmosfera  animată de DJ NERO de la KISS FM PARTY, de la pupitrul localizat în fața magazinului H&M. Un cocktail bar va fi amplasat în centrul comercial pe toată durata evenimentului, iar primii 250 de clienți care aduc bonuri fiscale de cumpărături de cel puțin 100 de lei vor primi o băutură gratuită.

Și pauzele de shopping vin cu premii pentru vizitatorii care vor participa la concursurile organizate de entertainer-ul One Man Show MC TOM. Pe lângă cele 50 de CD-uri, cu cele mai noi mixuri KISS FM, cele 100 de fluiere colorate și 100 de glowstick-uri fluorescente puse la bătaie, clienții mall-ului pot câștiga o vacanță pentru două persoane, către orice destinație din România, în orice perioadă a anului.

Câteva dintre magazinele care vor avea discounturi speciale la Noaptea Reducerilor:

* C&A – discounturi de până la 50%, chiar și la articolele deja reduse

* Marionnaud – 20% reducere la orice produs pentru bărbați și o  selecție de produse cu prețuri începând de la 99 lei

* Gatta –  20 % la toată marfa din magazin care nu face obiectul unei  alte reduceri sau oferte promoționale

* Penti:  o promoții de până la 70 % la articole selecționate de lenjerie  intimă, dresuri, șosete și accesorii  o promoții de până la 50% și „Cumperi 3, plătești 2” pentru   articole de lenjerie intimă, dresuri, șosete și accesorii, atât  pentru femei și copii, cât și pentru bărbați o promoții „preț special”, începând de la 5,95 lei pentru articole  selecționate din colecțiile pentru femei și copii

* Benvenuti – 30% reducere la articolele cu preț întreg + 10% reducere   suplimentară la articolele cu preț deja redus (reducerea nu se   cumulează cu discount-ul acordat pe baza cardurilor de fidelitate)

* Golden Rose – reducere de 20% la toate produsele cu preț întreg

* Maxwear – 20% reducere la toate articolele

* Torje Traditional Food – la fiecare „Meniul Zilei” cumpărat, o limonadă este gratuită

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii