Nicio ofertă rentabilă pentru amenajarea a două terenuri de sport la Hunedoara

Nicio ofertă rentabilă pentru amenajarea a două terenuri de sport la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Primăria Hunedoara a scos la licitație proiectul de amenajare teren de sport multifuncțional pentru Școala Gimnaziala nr. 7 – Colegiu Economic Emanuil Gojdu (fosta Școala generala nr. 7) din municipiul Hunedoara, dar din păcate licitația nu s-a finalizat prin stabilirea unui constructor, din cauza faptului că nu au fost depuse ofete conforme.

Execuția de lucrări cuprinde două obiecte principale : Lot 1 – execuție lucrări pentru amenajare teren de sport multifuncțional școala gimnaziala nr. 7 ; Lot 2 – execuție lucrări pentru amenajare teren de sport multifuncțional Colegiul National Iancu de Hunedoara.
Terenurile de sport care urmează a fi realizate vor avea dimensiunile necesare pentru practicarea următoarelor activități sportive: minifotbal, handbal, respectiv 20 m x 40 m în interiorul liniilor de joc, cu un spațiu de siguranță de 2,5 m dispus perimetral.
Pentru cele două terenuri vor fi realizate împrejmuirile metalice, execuție gazon sintetic, dotarea terenului cu două porți metalice și realizarea iluminatului nocturn.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii