Nelu-Marinel Poantă rămâne în fruntea  Salubprest Hunedoara SRL încă 4 ani

Nelu-Marinel Poantă rămâne în fruntea  Salubprest Hunedoara SRL încă 4 ani

DISTRIBUIȚI

Consilierii locali din Hunedoara sunt convocați în ședință extraordinară astăzi pentru a prelungi contractul de director al Salubprest Hunedoara pentru Nelu-Marinel Poantă

Mandatul administratorului expiră în data de 25.07.2018, și procedura de selecție a administratorilor este în derulare. Pentru asigurarea administrării curente a societății primarul Dan Bobouțanu a propus  prelungirea mandatului de administrator pe o perioadă de 4 (patru) luni a lui Poanta Nelu-Marinel.

Totodată, se va împuternici administratorul Societății Salubprest Hunedoara SRL să semneze toate actele necesare în vederea modificării Actului constitutiv conform celor prevăzute în prezenta hotărâre și să facă toate demersurile legale în vederea actualizării Actului Constitutiv al societății și efectuarea mențiunilor necesare la Registrul Comerțului, conform prevederilor prezentei hotărâri. Se va modifica în mod corespunzător art. 2 din Hotărârea Consiliului Local nr. 36/2018, conform prevederilor prezentului proiect de hotărâre.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii