Ne așteaptă o minivacanță cu cod galben, dar în siguranță, promit autoritățile

Ne așteaptă o minivacanță cu cod galben, dar în siguranță, promit autoritățile

DISTRIBUIȚI

Guvernul a decis ca şi ziua de luni 14 august să fie liberă, prin urmare, bugetarii vor avea liber 12, 13, 14 şi 15 august. Ziua liberă urmează a fi recuperată, instituţiile publice urmând să îşi prelungească programul de lucru în acest sens. Nici operatorii publici de servicii nu lucrează la ghișee. Punctele Enel Hunedoara vor fi închise luni și marți, 14 și 15 august 2017.

Peste 300 de poliţişti hunedoreni vor fi la datorie, pe timpul manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică. Poliţiştii au misiunea de asigurare a ordinii şi liniştii publice, de prevenire şi combatere a furturilor şi a comerţului ilegal, de asigurare a fluenţei circulaţiei pe traseele către traseele turistice, precum şi de a acţiona pentru preîntâmpinarea oricăror evenimente negative.

Poliţiştii vor fi prezenţi pe principalele artere rutiere, în zonele de agrement ori în localităţile în care vor avea loc petreceri în aer liber, pentru prevenirea oricăror evenimente neplăcute.

Cel mai mult ne vor da de lucru temperaturile ridicate, pentru că rămâne și mâine, 11 august, în vigoare codul galben.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii