Muzeele lui Ion Barbu au lipici la oameni faini

Muzeele lui Ion Barbu au lipici la oameni faini

DISTRIBUIȚI

Muzeul Mamei de la Petrila, Muzeul Instalatorului de la Petroșani, Casa memorială a dramaturgului Ion D. Sîrbu sunt toate mici universuri care impresionează prin inovație, originalitate născute din lucruri tradiționale, familiare, cu personalitate. Geniul lui artistic a călătorit către minți, ochi și suflete și prin filmul documentar „Planeta Petrila”, câștigător al premiului Gopo, dar și prin imaginile distribuite intens pe internet. Nu e de mirare că aceste locații artistice atrag atenția vizitatorilor.
Artiștii Ada Milea şi Bobo Burlăcianu au poposit la aceste muzee. Ada Milea a pus inclusiv mâna la treabă și și-a lăsat amprentele palmei și ale pumnului pe o placă de ciment în data de 2 aprilie, la o zi după concertul pe care l-a susținut la Petroșani.
„România, te iubesc!” a trecut și ea pe aici, prin intermediul reporterului Cosmin Savu. Acesta, de obicei, vine în Valea Jiului cu o treabă anume, domeniile schiabile. De data aceasta a dat nu doar peste proiecte nefinalizate și obiective descurajante, ci peste proiecte artistice desăvârșite prin munca oamenilor de bună-credință și cu mult talent.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii