Motoferăstrău furat la Ilia, scos la vânzare într-o piață din Lugoj și...

Motoferăstrău furat la Ilia, scos la vânzare într-o piață din Lugoj și vândut unui arădean

DISTRIBUIȚI

În data  de 25 noiembrie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Ilia au fost sesizați prin plângere de un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Dobra, cu privire la faptul că în perioada 19.11.2017 – 24.11.2017, persoane necunoscute i-au sustras un motoferăstrău în valoare de 1.400 de lei. Unealta  era depozitată  într-o anexă gospodărească (șopron), a cărei ușă de acces nu era încuiată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările i-au condus ieri la Lugoj. În cursul zilei de ieri  au luat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Strâmtura, județul Maramureș, pe care l-au depistat pe raza localităţii Lugoj, judeţul Timiş, chiar în timp ce oferea spre vânzare, într-un târg, un alt motoferăstrău (care a fost ridicat pentru cercetări) cu privire la care există indicii că ar fi fost, de asemenea, sustras.

În acest caz, prejudiciul a fost recuperat de la un bărbat judeţul Arad care a cumpărat motoferăstrăul contra sumei de 600 de lei şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, cu privire la care există indicii că ar mai fi comis şi alte fapte  similare.

Activităţile poliţiştilor hunedoreni au beneficiat de sprijinul poliţiştilor I.P.J. Timiş şi I.P.J. Arad.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii