Minerul Uricani. Vasile Scurtu nu se opune: „Şi care e problema dacă...

Minerul Uricani. Vasile Scurtu nu se opune: „Şi care e problema dacă va începe campionatul mai repede?”

DISTRIBUIȚI

Dacă mai mulţi oficiali ai echipelor de fotbal din Vale nu sunt de acord cu începerea sezonului competiţional în Campionatul Judeţean pe data de 22 august, preşedintele echipei Minerul Uricani, Vasile Scurtu este de cu totul altă părere.

„Este foarte bine dacă va începe mai repede. Vom avea vacanţa de iarnă mai multă şi nu vom mai fi nevoiţi să jucăm pe terenuri îngheţate. Eu, unul, nu mă voi opune. Sunt de acord”, a declarat Scurtu.

De altfel, Adunarea Generală a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara va avea loc pe data de 31 iulie. Atunci se va stabili ţintarul noului sezon şi se va alege şi noul vicepreşedinte al forului. Din păcate, se anunţă o lună agitată pentru cei de la judeţ, având în vedere faptul că mai multe echipe intenţionează să se retragă. Metalul Criscior nu mai are forţele financiare să continue, la fel ca şi Dacia Orăştie, iar la un moment dat şi prezenţa echipei Universitatea  Petroşani a stat sub semnul întrebării. Cetate Deva a promovat în Liga a III-a, iar Jiul Petroşani este la un pas de a se retrage. Oficialii echipelor din Vale mai susţin că forul judeţean are taxe prea mari în ceea ce priveşte înscrierea în campionat şi că amenzile pentru cartonaşe sunt prea mari. „Se impune să discutăm despre aceste probleme pentru că şi aşa sunt cheltuieli destul de mari în acest eşalon. Altfel tot mai multe formaţii se vor retrage”, a declarat antrenorul lui Hercules Lupeni, Dan Voicu.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii