Mesajul lui Răzvan Barbu pentru fosta sa echipă: „Am emoţii pentru că joc...

Mesajul lui Răzvan Barbu pentru fosta sa echipă: „Am emoţii pentru că joc contra foștilor mei colegi, prieteni și a fratelui meu. Fie ca cel mai bun să câștige”

DISTRIBUIȚI

Cu siguranță, pentru Valea Jiului cel mai așteptat eveniment sportiv al acestui sfârșit de săptămână este finala Diviziei Naționale la rugby, în care Știința se bate pentru o promovare în Superligă. Echipa din Petroșani va juca cu favorita CS Năvodari.

În cele două întâlniri dintre cele două formații victoria a fost de fiecare dată de partea celor din Năvodari. Poate că acum lucrurile vor sta altfel și în cea mai importantă partidă Știința va reuși să echilibreze balanța. Așa cum iubitorii acestui sport știu la Știința joacă Andrei Barbu, iar la Năvodari – Răzvan Barbu. Cei doi frați au apărat, la un moment dat, împreună, culorile Științei Petroșani. Sâmbătă, pentru 80 de minute, cei doi vor fi rivali. „Am foarte mari emoții. Joc împotriva fostei mele echipe, împotriva fratelui meu. Împotriva foștilor mei colegi cu care am legat prietenii frumoase. Evident îmi doresc să câștigăm, dar în același timp nu exclud faptul ca la un moment dat să mă întorc la Știința. Rămâne o echipă aparte în sufletul meu. Iată de ce spun că pentru mine meciul are o încărcătură emoțională foarte mare. Dar sunt profesionist și îmi fac treaba acolo unde joc. Îi urez multă baftă fratelui meu și fie ca cel mai bun să câștige”, a declarat jucătorul de 27 de ani.
Răzvan Barbu este unul dintre cei mai talentați jucători care au evoluat la Știința și are în palmares patru campionate europene la rugby în 15 și trei campionate europene la rugby în 7 la seniori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii