Mesajul lui Câmpean către Mareş: „Mi-aş dori ca Mareş să fie mult mai serios”

Mesajul lui Câmpean către Mareş: „Mi-aş dori ca Mareş să fie mult mai serios”

DISTRIBUIȚI

Marius Mareş a semnat cu echipa din Liga a III-a Cetate Deva şi s-a despărţit de echipa care l-a reinventat, Inter Petrila.

Chiar dacă s-au ferit să o spună pe șleau, petrilenii au fost vădit deranjaţi că Mareş a plecat de la echipă tocmai în toiul pregătirii pentru noul început de sezon şi a ales un eşalon mai bun: Liga a III-a. Fotbalistul din Vale a acceptat imediat oferta venită din partea echipei din Liga a III-a Cetate Deva, cu care deja a şi semnat.
Adi Câmpean, noul antrenor al lui Inter și cel care de altfel l-a și adus la Petrila pe Mareş, a declarat: „Am un mesaj pentru Mareş şi aş vrea să-i transmit că îmi doresc să fie mult mai serios pentru a ajunge mai sus acolo unde eu cred că el merită să ajungă. Dar fără seriozitate nu va reuşi niciodată. Mă bucur că am meritul la reintegrarea lui în fotbal. Numai eu ştiu cât am vorbit cu el să vină la noi, şi uite că după jumătate de sezon petrecut la Petrila au apărut şi ofertele pentru el”, a declarat Câmpean.
Marius Mareş a evoluat în returul campionatului din sezonul trecut pentru Inter, echipă cu care a devenit campion judeţean şi a cucerit Cupa României. Rămas în urmă cu pregătirea fizică, Mareş a fost ajutat să slăbească şi să reintre în parametrii normali, chiar dacă nu a putut duce la bun sfârşit un meci întreg.
Mareş este unul dintre produsele sută la sută ale clubul Jiul, fiind descoperit de către antrenorul Daniel Huza. Inter Petrila are meritul că l-a ajutat să revină pe gazon atunci când acesta spera mai puţin.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii