Medicul Magdalena Bădiță va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local...

Medicul Magdalena Bădiță va reprezenta interesele cetățenilor din Archia în Consiliul Local Deva

DISTRIBUIȚI

Un medic specialist pneumolog va reprezenta interesele cetățenilor din localitatea Archia în Consiliul Local Deva. Magdalena Bădiță a fost aleasă delegat sătesc în cadrul adunării sătești care a avut loc luni, 15 ianuarie, la Archia, și la care au participat 15 persoane cu drept de vot și cu domiciliul în localitate.

Magdalena Bădiță a fost singura propunere a cetățenilor prezenți la adunare și a fost aleasă cu 12 voturi „pentru”, 2 abțineri și 1 vot „împotrivă”.

Magdalena Bădiță este de profesie medic specialist pneumolog, are dublă cetățenie – română și olandeză, și domiciliul în localitatea Archia. Este căsătorită cu un cetățean olandez și are o fiică absolventă a Facultății de Drept, stabilită în București. Până anul trecut, Magdalena Bădiță a lucrat ca medic specialist la Spitalul General CF Simeria, după o perioadă de șase ani petrecută la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, și un an la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu.La adunare au mai fost prezenți consilierii locali Luminița Hurgoiu și Irinel Faur- desemnați prin Hotărârea Consiliului Local nr. 455/2017, împreună cu viceprimarul devean, Ovidiu Moș, secretarul Laura Sârbu, și directorul Direcției Juridice și Administrație Publică Locală a Primăriei Municipiului Deva, Ana Anemona Bartha.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii