Drumurile județene  Dobra-Roșcani-Bătrâna și DJ 680B Lăpugiu de Jos – Lăpugiu...

Drumurile județene  Dobra-Roșcani-Bătrâna și DJ 680B Lăpugiu de Jos – Lăpugiu de Sus au intrat în reparații

DISTRIBUIȚI

Luni, 1 iulie, au început lucrările la drumul județean care face legătura între localitățile Lăpugiu de Jos și Lăpugiu de Sus. Investiția este finanțată din bugetul județului Hunedoara și, la finalizare, va asigura un trafic rutier în condiții ridicate de siguranță și confort.

„Această lucrare nu este mai puțin importantă față de altele, pentru că, și asfaltarea acestui drum va duce la îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii județului nostru. Un drum bun înseamnă mai puține reparații la mașini, dar și condiții de siguranță ridicate. Sigur că toate drumurile sunt importante, dar ca administratori, trebuie să intervenim cu prioritate acolo unde întâlnim cele mai delicate situații. Dacă lucrurile merg bine, lucrările la acest drum vor fi gata în această săptămână”, a declarat Costel Avram.

Lucrările executate la acest drum presupun plombări și turnare de covor asfaltic, în funcție de starea drumului pe sectoarele vizate.

Administratorul public al județului Hunedoara, Costel Avram, împreună cu primarul comunei Dobra, Ovidiu Pădurean și cu viceprimarul Dorin Gheară, au efectuat astăîzi, 2 iulie și o  vizită de lucru în teren, pe DJ688 Dobra-Roșcani-Bătrâna. Împreună cu reprezentantul firmei care derulează contractul de întreținere s-a decis ca, marți, 2 iulie, să demareze ample lucrări de asfaltare pe sectoarele afectate.

„Drumul județean din această zonă are nevoie de lucrări de intervenție, el fiind important nu numai pentru localnici, dar și pentru însăși dezvoltarea zonei. Acolo unde se impune vor fi turnate noi covoare asfaltice, iar unde se poate vor fi executate plombări”, a declarat Costel Avram.

Pe acest drum vor fi turnați aproape 19.000 de metri pătrați de asfalt, fiind prevăzute și lucrări de defrișări.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii