Marinel Feder (finanțator Retezatul Hațeg): „Nu vrem să promovăm, dar lăsaţi-ne să jucăm...

Marinel Feder (finanțator Retezatul Hațeg): „Nu vrem să promovăm, dar lăsaţi-ne să jucăm fotbal!”

DISTRIBUIȚI

Finanţatorul echipei Retezatul Haţeg, Marinel Feder, a declarat că arbitrii fac presiune asupra trupei sale. Prin urmare, unele rezultate sunt viciate.

Marinel Feder a primit o suspendare de două etape şi o amendă de 250 de lei din partea AJF Hunedoara pentru injurii aduse arbitrilor.
Pasionat de fotbal, Marinel Feder spune că pedeapsa este una nedreaptă şi că simte presiune din partea arbitrilor, care au greşit nu de puţine ori, luând decizii împotriva echipei sale.
„Am zis că o să pun un banner pe teren, pe care voi scrie: Nu vrem să promovăm, dar lăsaţi-ne să jucăm fotbal! Arbitrii pun presiune pe echipa mea poate din cauză că primesc directive de sus ori poate se pune presiune pe arbitri de către alte echipe. Unde sunt arbitrii noştri tineri gen Fodor, Buda ori Leopold? Ni se trimit numai arbitri vechi. Îl vreau şi eu pe Bălan, un arbitru experimentat, cel mai bun din judeţ. Pedeapsa pe care am primit-o este una nemeritată. Da, am înjurat, dar arbitrii au influenţat toate fazele de joc importante. La Geoagiu se întâmplă lucruri care nu sunt normale ”, a spus Feder.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii