Mărginean – vizită cu alai pe șantierele Devei

Mărginean – vizită cu alai pe șantierele Devei

DISTRIBUIȚI

O mișcare de PR frumoasă a avut Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, astăzi, pentru a puncta la capitolul contact cu cetățenii. Însoţit de reprezentanţi ai Primăriei Deva şi ai presei locale, a verificat stadiul lucrărilor de pe şantierele Dacia şi Arras, care se modernizează pe fonduri europene.

Prima oprire a fost în cartierul Dacia, unde se derulează proiectul de reabilitare a bulevardului şi a zonei adiacente. Primarul Petru Mărginean s-a declarat nemulţumit de întârzierile înregistrate la lucrări, de felul în care s-a făcut organizarea de şantier. A stat de vorbă cu locatarii, bineînțeles, și ei nemulţumiţi de modul cum se lucrează. Oamenii au cerut lămuriri în ceea ce priveşte locurile de parcare, despre cum vor arăta spaţiile verzi şi pe unde va fi amplasată pista de biciclete.

Primarul le-a recomandat constructorilor să suplimenteze personalul pentru a putea recupera întârzierile şi a se putea încadra în termenul de execuţie stabilit în contract. În caz contrar, din octombrie primăria ar putea aplica penalităţi firmei constructoare.

A doua oprire a fost pe şantierul de la Piaţa Arras, un proiect care trebuie finalizat la jumătatea lunii octombrie. Aici lucrările sunt în grafic, muncitorii lucrează la amenajarea fântânilor şi la montarea mobilierului urban (locuri de odihnă, stâlpi de iluminat), iar o mare parte dintre aleile de acces sunt aproape finalizate. În perioada imediat următoare vor fi amenajate spaţiile verzi cu gazon, flori, arbori şi arbuşti ornamentali.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii