Mâine, 19 ianuarie 2018, este ultima zi pentru înscriere dacă vrei să...

Mâine, 19 ianuarie 2018, este ultima zi pentru înscriere dacă vrei să lucrezi în poliție

DISTRIBUIȚI

19 ianuarie este ultima zi în care cei interesaţi pot depune  cereri la sediul I.P.J. Hunedoara, în vederea participării la concursul de încadrare din sursă externă.

Până în momentul de faţă, peste 60 de candidaţi au depus cereri la sediul I.P.J. Hunedoara, în vederea participării la concursul de ocuparea a unui din cele 16 posturi de poliţişti şi 3 de personal contractual, scoase la concurs.

Sunt disponibile un număr de 16 posturi, din  care 7 de ofiţeri  de poliţie (un post de ofiţer la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, două posturi de ofiţer la Serviciul Rutier, două posturi de ofiţer la Serviciul Comunicaţii şi Informatică, un post de ofiţer la Serviciul Resurse Umane şi un post de ofiţer prin reîncadrare, la Biroul de Investigaţii Criminale Hunedoara),  9 de agenţi de poliţie  (două posturi de agent  în cadrul Serviciului Ordine Publică, două posturi de agent  în cadrul Serviciului Financiar, un post de agent  în cadrul Serviciului Resurse Umane, trei posturi de agent în cadrul Serviciului Logistic şi un post de agent  în cadrul Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative) precum şi un post de referent în cadrul Serviciului Ordine Publică, un post de referent în cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg şi un post de muncitor calificat în cadrul Serviciului Logistic.

Până în momentul de faţă, 68 de tineri au depus cereri la sediul I.P.J. Hunedoara, în vederea participării la concursul de ocupare a uneia dintre funcțiile disponibile prin încadrare directă.

Informaţii suplimentare privind  condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și actele care sunt necesare la înscriere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara – Serviciul Resurse Umane, situat în municipiul Deva, str. Mihai Eminescu, nr.130, judeţul Hunedoara, la telefon nr. 0254/206722 int. 20113, 20114, 20118, 20509, sau pe site-ul I.P.J. Hunedoara – https://hd.politiaromana.ro/, Secțiunea carieră  – Posturi scoase la concurs.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii