Mail care să te anunţe că ţi-a expirat rovinieta. Practic sau nu?

Mail care să te anunţe că ţi-a expirat rovinieta. Practic sau nu?

DISTRIBUIȚI

S-a întâmplat de multe ori să verifici dacă mai are ori ba valabilitate rovinieta, ori asigurarea, şi să îşi dai seama că erau expirate de mult, şi puteai risca o amendă? Dacă dealerii de asigurări de obicei te anunţă când îţi expiră asigurarea, şi sunt şanse mai mici să circuli fără asigurare, în cazul rovinietei nu te ajută nimeni.

Urmare a recomandărilor primite din partea utilizatorilor portalului www.erovinieta.ro, prin intermediul căruia se pot achita cu ajutorul cardului bancar rovinieta și peajul, CNAIR a implementat o nouă facilitate, respectiv posibilitatea de primire a unei notificări prin e-mail cu 2 zile înainte de expirarea valabilității rovinietei achiziționată prin intermediul acestui portalului amintit.

Notificarea se transmite la adresa de e-mail utilizată la crearea contului de acces în portal pentru rovinietele cu valabilitate mai mare sau egală de 30 zile.

Utilizatorii care au deja cont de utilizator, această facilitate trebuie activată din secțiunea Profil, prin bifarea căsuței corespunzătoare. Cei care doresc să devină utilizatori ai portalului, pentru primirea acestui tip de notificare, trebuie să bifeze căsuța corespunzătoare din secțiunea de creare a contului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii