Lupte libere pe nisip / CSȘ Petroșani la „Cupa Cetăţii” 

Lupte libere pe nisip / CSȘ Petroșani la „Cupa Cetăţii” 

DISTRIBUIȚI

La acest sfârșit de săptămână la Deva se va desfășura o nouă ediție a „Cupei Cetății” la lupte libere pe nisip, competiție la care vor participa tineri sportivi din întreaga țară.

Organizatorii întrecerii sunt cei de la LPS Cetate Deva, care vin cu un moral bun, după rezultatele notabile obținute, recent, pe litoral, la 2 Mai, la Campionatul Național de lupte pe plajă pentru juniori III și IV.
Tinerii luptători deveni au cucerit patru medalii de bronz, prin Iulia Alexe (la categoria de greutate de 50 de kilograme), Marius Scornea (60) și Rareș Drăgan (+60), toți pregătiți de Suraj Moravan, și prin Bianca Obrejan (35), antrenată de Cosmin Văcărașu.
La „Cupa Cetății” sunt așteptați să participe și luptătorii de la CSȘ Petroșani, pregătiți de Gheorghe Răducu, aceștia având o comportare excelentă la naționale.
Astfel, luptătorii petroșeneni au câștigat, la 2 Mai, patru titluri naționale, prin Iunia Sas (30), Andreea Chiriac (35), Iulia Dornic (+50) și Fineas Sas (40), un loc secund prin Ianis Monete (30) și trei medalii de bronz, cucerite de Darius Popa (35), Dragoș Grasu (60) și Andrei Căldăraș (50).
Nici luptătorii de la Inter Petrila (antrenor Marian Lukacs) nu au venit cu mâna goală. Au obținut un loc 3 prin Denis Lukacs la categoria +60 kg, juniori 4 și tot un loc 3 prin Flavius Csaky la categoria 70 kg, juniori 3.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii